Info-avond 18 januari 2012

Zoals al aangekondigd in onze activiteitenkalender organiseren we een info-avond die zal doorgaan op 18 januari 2011 om 20 uur in het clublokaal Paalvennestraat te Kiewit-Hasselt.

Op deze avond krijgen jullie de nodige uitleg over het africhten van een jachthond bij de Sporthonden Vereniging Hasselt. Er wordt op deze avond uitvoeriger ingegaan op hetgeen hier reeds in het artikel De training van een jachthond bij de Sporthonden Vereniging Hasselt summier wordt toegelicht. Deze avond is gratis en voor iedereen toegankelijk dus aarzel niet om langs te komen en mocht u na de presentatie nog vragen hebben dan zullen de aanwezige bestuursleden en instructeurs u met plezier verder helpen!

2 Replies to “Info-avond 18 januari 2012”

  1. Graag had ik eens komen kijken op jullie info-avond maar is die nu op 18/1 zoals in de titel of op 12/1 zoals in de tekst staat?

  2. Het is wel degelijk 18 januari…de tekst was fout maar is bij deze meteen aangepast!

Comments are closed.