Foto’s: Internationale proevenwedstrijd 24 juli 2010

Het heeft even geduurd maar er waren dan ook bijna 700 foto’s getrokken die we allemaal moesten bekijken om zo uiteindelijk tot onderstaande selectie te komen. Onderstaand vindt u een foto-overzicht van onze internationale proevenwedstrijd die doorging op 24 juli 2010. Het was een prachtige dag: deelnemers uit zowel België als Nederland kwamen naar deze proef om onder een stevig zonnetje het kunnen van hun honden tentoon te spreiden. Ook aan de hongerige mens werd gedacht met een heuse frietkraam en na afloop zorgde de rijkelijk gevulde prijzentafel (waarvoor nogmaals dank aan onze sponsors) er voor dat er niemand met lege handen naar huis ging!

Bij deze wensen wij dan ook alle deelnemers, keurmeesters en helpers te bedanken om er een geslaagde en sportieve dag van te maken. Hopelijk tot de volgende editie!

Klik op een foto om deze in groot formaat te zien. U kan vanaf dat moment ook bladeren doorheen de foto’s door met uw muis op de linker- of rechterzijde van de afbeelding te klikken. Indien u liever met het toetsenbord werkt, kan u met de toetsen “p” (previous) en “n” (next) naar de vorige of volgende afbeelding navigeren.

2 Replies to “Foto’s: Internationale proevenwedstrijd 24 juli 2010”

  1. hey hey,
    bedankt om al die mooie foto’s op de site te zetten
    groetjes marlies en fiero

Comments are closed.