Foto’s: Oefenwedstrijd Soerendonk (3 juni 2010)

Elk jaar mag een selecte afvaardiging van onze hondenschool deelnemen aan de oefenwedstrijd te Soerendonk (Nederland). Het is een ideale gelegenheid om het aangeleerde toe te passen in een wedstrijdomgeving en is dan ook een uitstekende voorbereiding op de clubwedstrijd die kortelings volgt. Hier volgen enkele sfeerbeelden van de deelnemende honden en hun baasjes.

Klik op een foto om deze in groot formaat te zien. U kan vanaf dat moment ook bladeren doorheen de foto’s door met uw muis op de linker- of rechterzijde van de afbeelding te klikken. Indien u liever met het toetsenbord werkt, kan u met de toetsen “p” (previous) en “n” (next) naar de vorige of volgende afbeelding navigeren.

Je kan geen reacties en geen trackbacks achterlaten.

2 reacties to “Foto’s: Oefenwedstrijd Soerendonk (3 juni 2010)”

  1. jean.evers says:

    :-))

  2. Steve says:

    En toen was er geen Jean meer… 😉